Hvad er FDF?

FDF K26 Husum er en kreds under Landsforbundet Frivilligt Drenge- og Pigeforbund, som er blandt Danmarks største kirkelige børne- og ungdomsorganisationer med mere end 25.000 medlemmer. Vi er en selvstændig forening med lokaler i Husum kirke, som vi også samarbejde med om forkyndelse og arrangementer. 

 

Frivillige voksne

Lederne i FDF er frivillige og ulønnede, og arbejder sammen om at lave fede aktiviteter hver tirsdag aften og et par weekender om året. Vi har assistenter, som er unge mellem 15-17 år, og ledere er voksne over 18 år. I FDF møder børn og unge voksne med noget på hjerte, og de er afgørende for om børnene får gode oplevelser i FDF. Som voksne får man mange gode oplevelser selv, et godt voksenfællesskab og ledelseserfaringer i praksis. Når man er FDFer deltager man i et forpligtende fællesskab med ansvar for både sig selv, men også sine kammerater. 

 

Vil du være med?

Vi mødes allesammen hver tirsdag mellem kl. 17.30-20, så der er kirken fuld af liv fra eftermiddag til sen aften. Har du lyst er du også meget velkommen til at være med - uanset om du er barn eller voksen. 

 Her bor vi

Husum Kirke

Korsager Allé 14

2700 Brønshøj

Kredsledelse

Ida Strøyer mail: idas@k26.dk

Kristine Collins mail: kristine@FDF.dk