Indretning

Egholm har fem soverum med henholdsvis 3, 4, 6, 9 og 12 køjer. Tre-personers. rummet fungerer i dagtimerne også som en lille opholdsstue. Der er en stor pejsestue, der også fungerer som spisestue. Hytten har to toiletter med træk og slip samt bad. Køkkenet er indrettet med moderne faciliteter og service til 40 personer.

Egholms tekniske installationer

Egholm er primært opvarmet med elvarme. I opholdsstuen er der en muret pejs som man kan anvende. Brænde dertil kan frit sankes i skoven. Der er 2 vandvarmere en til køkken og en til badefaciliteter. Køkkenet er installeret med 2 elkomfurer med ovn, 3 liters kaffemaskine, elkeddel, køleskab, mindre fryser, opvaskemaskine. I det lille opholdsrum er der mønttelefon. I Pejsesalen er der installeret en række af halogenlamper samt 2 Feidon up/down loftlamper, der alt sammen kan reguleres ved hjælp af lysdæmpere. Dette giver en stor mulighed for at give salen et meget stemningsfuldt præg.

Sikkerhed

Der er i alle rum monteret brandalarmer som bliver efterset mindst 2 gange om året. I gangen mellem toiletterne er monteret en 30 meter slangerulle. Endvidere er der i køkkenet monteret et brandtæppe samt en 2 liters kulsyreslukker. I Pejsesalen er der en håndsprøjte. Alle brandfaciliteter bliver autoriseret efterset en gang årligt. I det lille opholdsrum er der førstehjælpskasse med det mest nødvendige. Skulle uheldet være ude er der hjælp at hente hos Falcki Ballerup.

Indkøbsmuligheder

I Egebjerg Huse umiddelbart i nærhed af Egholm ligge stort set det meste man har brug for med hensyn til indkøb. Bager , Netto, Kiosk mm. Søger man til Ballerup kan alt fås i Ballerupcenteret.

Gæstebog

I lederstuen (rummet inden pejsesalen) ligger en gæstebog hvor i man kan notere en hilsen eller bidrage med ris og ros til hytten. Det er en oplevelse at bladre i bogen, som har en tradition helt tilbage til hyttens opførelse.

Her bor vi

Husum Kirke

Korsager Allé 14

2700 Brønshøj

Kredsledelse

Ida Strøyer mail: idas@k26.dk

Kristine Collins mail: kristine@FDF.dk